Op zoek naar het beste gazon onderhoud. Een strak groen en gezond gazon is een blikvanger voor de tuin! Om het gras mooi groen te houden is het hele jaar de juiste verzorging nodig. Satter Hoveniersbedrijf zorgt voor gazonverbetering door het gazon te beluchten, bij te zaaien en te verticuteren.

Onderhoud schema

Voor het juiste onderhoud aan uw gazon hebben wij een handig onderhoudsschema gemaakt.

Klik hier om het schema te downloaden (PDF).

gazon onderhoud

Gazon onderhoud contracten

Vanzelfsprekend kan Satter Hoveniersbedrijf u op dit gebied goed ondersteunen. Wij verbeteren de bodemstructuur door bemesting en grondbewerking. Tijdens het groeiseizoen komen wij wekelijks het gazon maaien. Wij beschikken over maaimachines in diverse maten. Ook het afsnijden van de kanten is bij ons in goede handen. Het is mogelijk om een onderhoudscontract per seizoen af te sluiten voor het gazon. Maar ook tijdens vakanties kunnen wij worden ingehuurd om te maaien.

gazon onderhoud

Gazon onderhoud

Afgezien van maaien en water geven, is regelmatig onderhoud nodig om een gazon gezond te houden en het risico van ernstige ziekten of plagen te verkleinen. Wij hebben een schema opgezet, wat door iedereen gebruikt kan worden voor het goed onderhouden van het gazon.

Mocht u vragen hebben? Uiteraard helpen wij graag!