Tuinaanleg uit handen geven

Het aanleggen van de tuin is maatwerk

Uw tuin, de plek waar u zich lekker kunt terugtrekken. De plek waar u met familie en vrienden samenkomt om te ontspannen en bij te praten.

Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen en heeft u geen idee waar u moet beginnen?

We beginnen met een intake waarbij u vast uw vragen en ideeen kwijt kunt. Daarna gaan we samen in gesprek en maken we een mooi plan met een schetsontwerp of uitgebreide tekening. Op basis van uw plan maken wij een gedetailleerde offerte waarin alle stappen worden meegenomen. U kunt er dan voor kiezen om alles in één keer te doen, maar het kan ook in fases.

De Levende tuin aanleggen

Wij streven ernaar om van elke tuin een levende tuin te maken. Een groene levende tuin is een genot om naar te kijken en om in te spelen, te werken en te wandelen. Dat betekent dat het grootste gedeelte uit groen bestaat. Ontdek de mogelijkheden die een levende tuin u kan bieden en die uitdaging gaan we graag samen met u aan.

Wat is een levende tuin

In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Rondom je eigen huis wordt het fijner en gezonder voor jezelf, kinderen en dieren.

Wat een beetje groen met mensen en dieren doet, is van onschatbare waarde. Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Groen is goed voor je gezondheid. Groen helpt ons tegen wateroverlast, groen zuivert de lucht. Groen verhoogt de kwaliteit van ons leven en verbetert het milieu. Je kunt er zelfs van eten! En niet alleen wij, ook vogels, vlinders en egels vinden voedsel in het groen.

Geef groen de ruimte. Laat groen meer leven. Gewoon rondom je eigen plek! Ruil stenen in voor planten en bloemen. Het weghalen van één steen maakt al verschil. Straten, buurten en steden fleuren op, kinderen kunnen lekker ravotten, vogels, vlinders en andere dieren krijgen weer ruimte.

Daarom. Doe ook mee. Breng je omgeving tot leven met meer bloemen, planten en ander groen.

Uw tuin kan altijd groener!

Een plek om te ontspannen

Tuinaanleg. De aanleg van een tuin is meer dan alleen maar een stuk grond met planten, tegels en stenen. Wij zijn van mening dat een tuin ook een plaats is voor rust en genegenheid, een plaats waar families regelmatig samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Een fijne plek om te kunnen ontspannen en ongestoord terug te trekken. Wij zien het als een geheel, de woning en de tuin als verlengstuk!

Verder lezen over tuinaanleg

Particulier

Zakelijk

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener.

maak een afspraak

Werkwijze

Dit is een voorbeeld van een paragraaf. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak