Tuinaanleg

Tuinaanleg is maatwerk

Uw tuin, de plek waar u zich lekker kunt terugtrekken. De plek waar u met familie en vrienden samenkomt om te ontspannen en bij te praten. Als u een plan heeft voor uw tuin maken we een mooi ontwerp en dan helpen we u graag met het realiseren daarvan. Op basis van uw plan maken wij een gedetailleerde offerte waarin alle stappen worden meegenomen. U kunt er dan voor kiezen om alles in één keer te doen, maar het kan ook in fases.

aanleg sierrijke cottagetuin satter
aanleg kleurrijke siertuin satter

De Levende tuin

Wij streven ernaar om van elke tuin een levende tuin te maken. Dat betekent dat het grootste gedeelte uit groen bestaat en die uitdaging gaan we graag samen met u aan. Uw tuin kan altijd groener!

Aanleg sierrijke cottagetuin satter
Aanleg sierrijke cottagetuin satter

Een plek om te ontspannen

De aanleg van een tuin is meer dan alleen maar een stuk grond met planten, tegels en stenen. Wij zijn van mening dat een tuin ook een plaats is voor rust en genegenheid, een plaats waar families regelmatig samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Een fijne plek om te kunnen ontspannen en ongestoord terug te trekken. Wij zien het als een geheel, de woning en de tuin als verlengstuk!

Verder lezen over tuinaanleg

Particulier

Zakelijk

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener.

maak een afspraak

Werkwijze

Dit is een voorbeeld van een paragraaf. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak