Tuinontwerp

Een passend tuinontwerp

Een tuin die bij u past! Gaat u renoveren of de tuin helemaal opnieuw (laten) aanleggen? Begin met de eerste belangrijke stap, laat een tuinontwerp of schets maken. Het is goed eerst alle plannen vast te leggen, dan worden de stappen erna een stuk makkelijker.

Schetsservice

De schetsservice. Onze hovenier komt bij u thuis en samen komt u al schetsend met een mooi plan. Met uw ideeen maar ook met praktische sturing van ons. Wat is realistische en past het in het geheel!

levende tuin met japanse accetenten, Amersfoort 2023

Intake

Graag maken wij het ontwerp samen met u. Wij sturen u een intakelijst die u helpt om de eerste stappen op papier te zetten. En dan zult u ontdekken dat u al heel wat bedacht heeft. En wat u niet weet, daar gaan we u bij helpen. Zo maken we samen het plan voor uw droomtuin. Onze pinterest site is daar een mooie hulp bij. ( link naar pinterest)

Uitwerking

Als uw tuinontwerp klaar is, kunnen we precies vertellen wat het realiseren van uw droomtuin gaat kosten. U kunt ervoor kiezen om alles in één keer te maken of wellicht geeft u er de voorkeur aan om in fasen aan te leggen. Wat u ook wilt, we leggen alles stap voor stap vast in een helder plan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En wij zorgen ervoor dat alles volgens het afgesproken plan wordt geregeld.

Verder lezen over tuinontwerp

Particulier

Zakelijk

No items found.

Even sparren?

Wij helpen u graag want uw tuin kan altijd groener

maak afspraak

Werkwijze

Dit is een voorbeeld van een paragraaf. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak