Over ons

OVER ONS

Satter Hoveniersbedrijf

 

Satter Hoveniersbedrijf heeft een historie van al meer dan 25 jaar. In al die jaren is Satter Hoveniersbedrijf langzaam gegroeid naar een bedrijf met 15 medewerkers waarvan 10 vakbekwame hoveniers en hoveniers in opleiding.  De Hoveniers worden ondersteund door twee medewerkers op kantoor die de administratie en de boekhouding verzorgen.

Als erkend leerbedrijf hebben we een aantal stagiairs in ons bedrijf actief. Het hebben van een groot bedrijf is leuk en uniek in onze omgeving en hebben daardoor veel specialisaties in huis.

Levende tuin

Satter Hoveniersbedrijf heeft als uitgangspunt een levende tuin. Dat de aanleg van een tuin meer dan alleen maar een stuk grond met planten, tegels en stenen is. Wij zijn van mening dat een tuin ook een plaats is voor rust en genegenheid, een plaats waar families regelmatig samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Een fijne plek om te kunnen ontspannen en zich ongestoord terug te trekken. Wij zien het als een geheel, de woning en de tuin als unieke plek die bij u past! De plek waar u graag wilt zijn. 

Werkzaamheden

 Het team van Satter Hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat de tuinperfect bij u past.  

Op het gebied van  aanleg en onderhoud van zowel particulier als zakelijke zijn wij van alle markten thuis. Onze werkzaamheden zijn heel divers, van veranda`s, tuinhuisjes, vlonders, vijvers, het snoeien van bomen, zwembaden, beregening maar ook..   Voor-en-najaar snoei , gazononderhoud, bemesting plannen, vakkundige bestrijding van ziekten en plagen, onkruidbestrijding, gewasbescherming en nog veel meer. 

Samen zijn we een sterk team, niemand is zo goed als wij allemaal bij elkaar!

Jeroen en Danielle Satter

Even sparren?

Vragen over uw tuin, we helpen graag want uw tuin kan altijd groener!

maak een afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak