Veranda

Een veranda als blikvanger

4 seizoenen genieten in je tuin

Een veranda is een mooi verlengstuk van uw woning. Het biedt de mogelijkheid om vier seizoenen van uw tuin te genieten. Op de veranda kunt u beschut zitten bij regen en wind en tijdens warme zomerdagen zoekt u er de verkoeling op. Een veranda kunnen we plaatsen tegen de achtergevel of solitair in uw tuin. Wij maken een veranda altijd op maat maken, zodat het precies past in uw tuin.

tuinaanleg veranda satter colonnade
tuinaanleg veranda satter colonnade

Tuinschuur

Een tuinschuur kan handig zijn om uw fietsen, tuinkussens, de grasmaaier, tuingereedschap of ander materieel in op te bergen. Voor nog meer gebruikersgemak kunt u uw tuinschuur eenvoudig uitbreiden met een overkapping om hier bijvoorbeeld uw auto of caravan te plaatsen.

tuinaanleg veranda satter zeewolde
Tuinaanleg veranda satter zeewolde

Tuinkantoor

Afgelopen jaar kregen we aanvragen binnen of we een rustige werkplek konden creeren. Inmiddels meerdere projecten mogen voltooien. Geisoleerd en verwarmd, met Wifi en evtentueel met een wateraansluiting. vraag gerust naar de mogelijkheden bij u in de tuin.

Zie diverse projecten tuininspiratie projecten

< Terug naar tuinaanleg

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener

maak een afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak