Geniet van uw eigen veranda

Een veranda als blikvanger

4 seizoenen genieten in je tuin

Een veranda is een mooi verlengstuk van uw woning. Het biedt de mogelijkheid om vier seizoenen van uw tuin te genieten. Op de veranda kunt u beschut zitten bij regen en wind en tijdens warme zomerdagen zoekt u er de verkoeling op.

Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen zelf veranda`s, daarom kan een veranda volledig naar wens en passend bij de woning of bestaande schuur gemaakt worden. Een veranda kunnen we plaatsen tegen de achtergevel of solitair in uw tuin. Een veranda is voor iedere tuin en voor elk budget. Van een kleine overkapping tot de meest exclusieve veranda`s met alle gemakken zoals WIFI, electra, stromend water en noem maar op. Wij garanderen dat we vakwerk afleveren, doordat we alleen werken met duurzame, hoogwaardige materialen en de beste vakmannen!

tuinaanleg veranda satter colonnade
tuinaanleg veranda satter colonnade

Tuinkantoor

Afgelopen jaren kregen we aanvragen binnen of we een rustige werkplek konden creeren. Inmiddels meerdere projecten mogen voltooien. Geisoleerd en verwarmd, met Wifi en evtentueel met een wateraansluiting. Ook erg geschikt om de jongelui een eigen plek te geven waar ze bij elkaar kunnen komen. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij u in de tuin.

Zie diverse projecten tuininspiratie projecten

Tuinschuur

Een tuinschuur kan handig zijn om uw fietsen, tuinkussens, de grasmaaier, tuingereedschap of ander materieel in op te bergen. Voor nog meer gebruikersgemak kunt u uw tuinschuur eenvoudig uitbreiden met een overkapping om hier bijvoorbeeld uw auto of caravan te plaatsen.

tuinaanleg veranda satter zeewolde
Tuinaanleg veranda satter zeewolde

Veranda in combinatie met een schuur

Bij onderstaande foto hebben we een veranda mogen bouwen in combinatie met een schuur. Ruim genoeg voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen en bijvoorbeeld de BBQ. Hij word gebruikt om heerlijk in te ontspannen en als de temperatuur het toelaat ook om als gezin lekker buiten te eten.

< Terug naar tuinaanleg

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener

maak een afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak