Werken bij Satter Hoveniersbedrijf

Vacature:

Wil je Hovenier worden en ga je een BBL opleiding doen. Heb je een stage adres nodig?

Of ben je klaar met school en zoek je een bedrijf waar je lekker kan werken.

Wil je je rijbewijs halen bij ons?

Stuur een appje naar Danielle 0612177147 of mail naar danielle@satterhoveniers.nl

 

vacature:

Ben jij een Hovenier Onderhoud of Aanleg, die enthousiast is en oog voor collega’s heeft? Of wil je dat graag worden? Dan pas je perfect bij Satter Hoveniers!

Heb je de 7 beloftes gelezen? Als je bij ons komt werken gaan we er samen voor. Een toekomst met werkplezier, voldoende vrije tijd en een passende beloning voor je werk.

Satter Hoveniers is al meer dan 25 jaar een succesvol hoveniersbedrijf dankzij trouwe klanten en een goed opgeleid, gedreven team.

Als Hovenier Onderhoud zijn jouw werkzaamheden enorm divers. Naast het snoeien van groen, onderhouden van tuinen en gazons, verbeter je de bodemstructuur door bemesting en grondbewerking. Je komt te werken met een vakbekwaam Hovenier.

Als Hovenier aanleg krijg je de mooiste projecten om je uit te leven. Veel groen daar gaan we voor. Maar een mooie veranda, vijver of bijzondere vlonder maken het werk lekker divers. Ook hier is je collega een vakbekwaam Hovenier.

Als leerling Hovenier ben je ook van harte welkom. Satter Hoveniersbedrijf is een SBB Erkend Leerbedrijf en biedt de mogelijkheid om opgeleid te worden tot vakbekwaam hovenier. Dit alles onder begeleiding van een ervaren hovenier die jou de kneepjes van het vak leert, zodat je straks niet alleen groene vingers, maar ook groene handen hebt! Ook al ben je nu nog een groentje, met jouw inzet en enthousiasme komt daar snel verandering in. Wij zijn een Erkend leerbedrijf en bieden jou mogelijkheden aan om door te groeien en opleidingen te volgen. Jouw dag start om 7 uur, maar is om 16.30 uur ook weer voorbij. Overwerken komt bij ons niet voor. Ook kun je bij ons je tijd in overleg variabel indelen.

Als fijne collega kan jij goed samenwerken, je leidt niemand om de tuin en alles wat je doet valt in goede aarde.

Benieuwd hoe werken bij Satter Hoveniers is, of wil je direct kennismaken? Stuur mij, Danielle, gerust een berichtje via WhatsApp!  06-12177147

Ik heb interessel

Even sparren?

Vragen over onze vacatures? Laat van je horen.

maak een afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak