Tuinverlichting

Tuinverlichting mee in de aanleg

Bij de aanleg van uw tuin komt ook verlichting om de hoek kijken. Tuinverlichting bepaalt de sfeer in uw tuin, maar kan ook functioneel zijn en geeft een veiliger gevoel.

Top 3 redenen tuinverlichting:

 • functioneel licht
 • sfeervol buitenleven
 • veilig met licht
 • inlite satter tuinverlichting
  inlite tuinverlichting

  Sfeerverlichting

  Met een mooie spot kunt u een groep planten of een tuinornament sfeervol doen oplichten. En wilt u ’s avonds graag een boek lezen in uw tuin, dan houden we daar met het verlichtingsplan rekening mee. En langs uw tuinpad kunt u verlichting plaatsen, zodat u de weg in het donker kunt vinden.

  inlite verlichting satter
  inlite verlichting

  In-lite

  Energieverbruik en garantie

  Wij gebruiken hoofdzakelijk tuinverlichting van In-Lite. De In-lite tuinverlichting bestaat uit LED lampen op een laagspanning van 12 volt. Dit zijn zeer energiezuinige lampen, vergelijk dit maar eens met een traditionele gloeilamp. De ledverlichting verbruikt wel 85% minder energie! Daarnaast is ledverlichting erg duurzaam, omdat het wel 10 keer langer mee gaat dan een halogeen lamp.

  Omdat wij zo zeker zijn van het product, zit er maar liefst vijf jaar garantie op de In-Lite lampen!

  in-lite

  < Terug naar tuinaanleg

  Even sparren?

  We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener

  maak een afspraak

  Maak een afspraak

  Spar vrijblijvend met ons

  U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

  maak afspraak