Tuinontwerp laten maken

Van idee naar tuinontwerp

U heeft plannen voor uw tuin. Gaat u renoveren of de tuin helemaal opnieuw (laten) aanleggen? Begin met de eerste belangrijke stap, laat een schets of tuinontwerp maken. Het is goed eerst alle plannen vast te leggen, dan worden de stappen erna een stuk makkelijker.

Intake

Graag maken wij het tuinontwerp samen met u. Wij sturen u een intakelijst die u helpt om de eerste stappen op papier te zetten. En dan zult u ontdekken dat u al heel wat bedacht heeft. En wat u niet weet, daar gaan we u bij helpen. Zo maken we samen het plan voor uw droomtuin.

levende tuin satter
Levende tuin Satter

Wat uw droomtuin kost?

Als uw tuinontwerp klaar is, kunnen we precies vertellen wat het realiseren van uw droomtuin gaat kosten. U kunt ervoor kiezen om alles in één keer te maken of wellicht geeft u er de voorkeur aan om in fasen aan te leggen. Wat u ook wilt, we leggen alles stap voor stap vast in een helder plan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En wij zorgen ervoor dat alles volgens het afgesproken plan wordt geregeld.

< Terug naar tuinontwerp

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener.

maak afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak