Buitenverlichting met In Lite: een goed tuinverlichtingsplan

Sfeer in de tuin door buitenverlichting

De tuinverlichting zorgt voor een stukje extra sfeer, gezelligheid, functionaliteit en het zorgt voor veiligheid in de tuin. Met een mooie spot kunt u uw schutting in het donker sfeervol doen oplichten. ’s Avonds lekker genieten van de stille uren in het donker, waar tuinverlichting haar mysterieuze glans geeft. Tuinverlichting kan ook functioneel zijn door langs het pad verlichting te gebruiken, zodat u ook in het donker makkelijk de weg door uw tuin vindt. Tuinverlichting zorgt voor een veiliger gevoel in uw tuin.

’s Avonds lekker genieten van de stille uren in het donker, waar tuinverlichting haar mysterieuze glans geeft.
Satter Hoveniersbedrijf in-lite

Veiligheid van buitenverlichting

Als de avonden in de herfst- en wintermaanden langer worden, is het ’s avonds donker in uw tuin. Met de aanwezigheid van tuinverlichting vergroot u de kans op een veiligere woonomgeving.

Energieverbruik en garantie

Wij gebruiken hoofdzakelijk tuinverlichting van In-Lite. De In-lite tuinverlichting bestaat uit LED lampen op een laagspanning van 12 volt. Dit zijn zeer energiezuinige lampen, vergelijk dit maar eens met een traditionele gloeilamp. De ledverlichting verbruikt wel 85% minder energie! Daarnaast is ledverlichting erg duurzaam, omdat het wel 10 keer langer mee gaat dan een halogeen lamp.

tuinontwerp verlichtingsplan in-lite satter
tuinontwerp verlichtingsplan in-lite satter

Omdat wij zo zeker zijn van het product, zit er maar liefst vijf jaar garantie op de In-Lite lampen!

in-lite

< Terug naar tuinontwerp

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener.

maak afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak