Schuttingen en poorten

Creëer een eigen plek

Mooi afgeschermd zitten in uw tuin door een mooie schutting. Het zorgt niet alleen voor beschutting, maar het is ook belangrijk als het gaat om geluiddemping en sfeer. U kunt kiezen voor een strakke schutting van chique zwart rabat, of uw schutting sfeervol laten begroeien door klimplanten. Beplanting zorgt voor meer groen in uw tuin en geluiddemping en verkoeling. Wij kunnen uw oude schutting verwijderen en afvoeren. U kunt ook zelf uw oude schutting verwijderen en plaatsen wij voor u een container om het materiaal af te laten voeren.

Verschillende soorten schuttingen

Zweeds rabat

Mooi afgeschermd zitten in de tuin met een strakke schutting van chique zwarte planken (Zweeds rabat). Laat de schutting sfeervol begroeien met klimplanten om zo een mooi geheel te vormen met de tuin. Omgeven door beschutting is het heerlijk genieten.

Blank eiken

Met een schutting van mooi blank eiken hout kan meer privacy in de tuin worden gecreëerd. Laat de schutting sfeervol begroeien met klimplanten om zo een mooi geheel te vormen met de tuin. Omgeven door beschutting is het heerlijk genieten.

Rieten mat

Genieten in de tuin met een mooie beschutting van hout, rieten matten of groen begroeide tuinafscheiding. Laat de schutting sfeervol begroeien met klimplanten om zo een mooi geheel te vormen met de tuin. Omgeven door beschutting is het heerlijk genieten.

< Terug naar tuinaanleg

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener

maak een afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak