Gazononderhoud

Een strak gazon?

Een gazon is mooi, praktisch en ideaal voor spelende kinderen. Die groene blikvanger in uw tuin heeft het hele jaar door de juiste verzorging nodig. Zorgvuldig en regelmatig onderhoud aan uw gazon is van groot belang om uw tuin in topconditie te houden. U wilt toch ook van het vroege voorjaar tot in het late najaar genieten van een mooi gazon? Gazon onderhoud is dan onmisbaar, want zonder onderhoud verandert uw groene gras al snel in een grasveld met gele plekken dat mogelijk ook nog vol komt te staan met mos of onkruid. Hoe u kunt genieten van een langdurig mooi gazon, dat hebben we vastgelegd in een onderhoudsschema:- schema gazononderhoud.

gazon onderhoud gras satter
gazon onderhoud satter

Gazon onderhouds contracten

Wij kunnen ook voor u een passend plan maken voor het onderhouden van uw gazon. In abonnementen leggen we vast wanneer we langskomen en welke werkzaamheden dan voor uw gazon nodig zijn. Als u op vakantie bent, kunnen wij ervoor zorgen dat uw gazon wekelijkse wordt gemaaid. Of u kiest voor een robotmaaier die uw gazon op de juiste tijden voor u netjes maakt.

gazon onderhoud satter gras
gazon onderhoud satter

< Terug naar tuinonderhoud

Even sparren?

Vragen over dit onderwerp? We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener

maak afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak