Sierbestrating

Sierbestrating, de rustige basis

Een mooi, strak gelegd terras zorgt voor een mooie rustige basis. Bestrating gebruiken we ook voor het maken van vijverpartijen of borders. Of voor afscheidingsmuurtjes, een mooie oprit of verhogingen in de tuin. U kunt ook kiezen voor grindvakken of -paden.

Sierbestrating Oud Amersfoort klinker

Een vak apart!

Met een goed gekozen en vakkundig aangelegde sierbestrating wordt een sfeervolle leefomgeving gecreëerd. Aanleggen van sierbestrating is een vak apart. Satter Hoveniersbedrijf beschikt over vakbekwame kunstenaars die prachtige bestratingen kunnen maken. Ons personeel heeft ruime ervaring met allerlei soorten bestratingen en de verwerkingswijze ervan. Wij bieden garantie op onze werkzaamheden.

Grind rondom het huis!

Het grote voordeel van een grindstrook langs het huis is dat bij heftige regenval er minder last is van opspattend zand, waardoor de muren schoon blijven en minder verkleuren. Ook heb je veel minder wateroverlast. Het water kan goed weg door het grind en blijft zo in eigen tuin.

grindpad grindkoffer wateropslag in de tuin

< Terug naar tuinaanleg

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener

maak een afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak