Tuinaanleg zakelijk

Een visitekaartje

Een mooi aangelegde en onderhouden bedrijfstuin maakt een goede eerste indruk op uw klanten. De zorg die u besteedt aan de omgeving, straalt af op uw hele bedrijf.

Een goed verzorgde en groene bedrijfstuin biedt uw medewerkers een plek om zich terug te trekken tijdens de lunch. U kunt ook een vergadergelegenheid in de buitenlucht realiseren, een groene omgeving zorgt voor ontspanning en bevordert de creativiteit.

Macdonalds Satter

Abonnementen

Uw bedrijfstuin leeft en is constant in beweging. Ook planten groeien en seizoenen wisselen. Om er lang van te kunnen genieten, is goed en regelmatig onderhoud belangrijk. Wij bieden verschillende abonnementen. Denk aan een voor- en najaarsbeurt, onderhoud op afroep of een periodiek onderhoudsabonnement. Zo blijft uw tuin aan uw wensen voldoen. Voor een beplantingsplan en een tuinontwerp kunt u ook bij ons terecht.

zakelijk aanleg onderhoud satter
macdonalds satter

Vakmannen

Satter Hoveniersbedrijf is een dynamische onderneming, werkzaam in midden Nederland. Alle hoveniers beschikken over de benodigde diploma’s, certificaten en licenties.

zakelijke aanleg onderhoud satter
macdonald satter

Werkzaam voor onder andere

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen voor verenigingen, stichtingen, instellingen, gezinshuizenen bedrijven. Onder andere Liebherr, MacDonalds, Unica, Backbone, Van Hooft-transport. Ook hebben wij ervaring met landschappelijke tuinen van complete bosvijvers tot wandelpaden.

< Terug naar tuinaanleg

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener

maak een afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak