Beplantingsplan laten maken

Beplanting door de seizoenen heen.

Uw tuin kan het hele jaar mooi zijn door al bij de beplanting rekening te houden met de verschillende seizoenen. Welke plantenstijl u kiest, heeft meer te maken met uw gevoel. Houdt u van kleuren of juist van rust, wilt u het hele jaar genieten van uw beplanting of vindt u het belangrijk dat vooral het voorjaar en zomer alles bloeit? Houdt u van lekker bezig zijn in uw tuin of wilt u vooral een onderhoudsarme tuin? Allemaal aspecten die meetellen in de keuze van de planten.

Stadstuin in Amersfoort met veranda, colonnade en beplantingsplan aangelgd

Voorbeeld beplantingsplan: van welke stijl houdt u?

Wij maken al jarenlang beplantingsplannen en hebben verschillende plantenstijlen ontwikkeld. Deze kunnen wij – afhankelijk van de ligging van de tuin – bij u toepassen.

Welke plant komt waar? Hoe hoog wordt deze plant. Is het een woekeraar. Welke planten kunnen onder de boom. Ik wil het hele jaar kleur in de tuin, kan dat? Zoveel vragen waar rekening mee gehouden moet worden. We gaan graag met u zitten om een beplantingsplan op maat te maken.

Een uitleg van de diverse plantenstijlen kunt u vinden op deze link of op onze pinterest zijn de diverse plantenstijlen mooi uitgewerkt.

Stadstuin in Amersfoort, met een beplantingsplan aangelegd en bij ons in onderhoud.


< Terug naar tuinontwerp

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener.

maak afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak