In 1999 is het bedrijf van  Satter Hoveniersbedrijf van start gegaan. De eigenaar, Jeroen Satter, is afgestudeerd aan de autovakschool, maar het hoveniersvak trok hem meer. Hij besloot daarvoor te gaan studeren en daarna zijn eigen bedrijf te beginnen. Nu is hij eigenaar van een hoveniersbedrijf met elf vaste medewerkers en veel tevreden klanten.

In het begin was het best moeilijk om aan werk te komen, dus reed Jeroen in Hoevelaken af en toe voor Super de Boer en het Witte Schuurtje de bestellingen.

In dat Schuurtje ontmoette hij Bob van de Berg, die wel een tuinman kon gebruiken en zo is het balletje gaan rollen. Bob en zijn vrouw Marijke kenden Guus en Lies Meijer, Guus en Lies kenden Joke en Ies Wolters, Ies kende …. etc. En die klanten van het eerste uur heeft hij nog steeds.

In 2003 kan Jeroen het werk niet meer alleen en wordt de eerste werknemer op contract aangenomen. Inmiddels heeft Satter Hoveniersbedrijf elf vaste medewerkers in dienst en lopen er regelmatig vakkundige stagiairs rond.

Ook Satter Hoveniersbedrijf werd geconfronteerd met de crisis. Stappen moesten genomen worden. Want medewerkers die in dienst zijn, vertrouwen erop dat alles gedaan wordt om de zaak draaiende te houden. En gelijk hebben ze.Er is een heel proces van oriëntatie van start gegaan, wat uiteindelijk resulteerde in het aansluiten bij Tuinkeur in november 2012. De bestaande klant is heel belangrijk, maar ook de nieuwe klant is erg waardevol.

Satter Hoveniersbedrijf gebruikt de talenten van alle medewerkers. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming met een sterk team.

Niemand is zo goed als wij allemaal bij elkaar!

Tuinkeur gecertificeerd

Satter Hoveniersbedrijf staat voor kwaliteit en service. Al jaren hebben wij ons bewezen op het gebied van tuinaanleg en het groen. Kwaliteit blijft een rekbaar begrip, het wordt vaak te pas en te onpas gebruikt. Daarom is ons bedrijf tuinkeur gecertificeerd!