Tuinaanleg particulier. Vindt u uw tuin te saai of bent u toe aan een nieuwe tuin? Neemt u gerust contact met ons op! Dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Satter Hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in tuinaanleg of het realiseren van aanpassingen binnen uw tuin. Tuinaanleg particulier maar ook voor de zakelijke markt.

 

 

De aanleg van een tuin meer dan alleen maar een stuk grond met planten, tegels en stenen. Wij zijn van mening dat een tuin ook een plaats is voor rust en genegenheid, een plaats waar families regelmatig samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Een fijne plek om te kunnen ontspannen en ongestoord terug te trekken. Wij zien het als een geheel, de woning en de tuin als verlengstuk!

 

veranda maatwerk houthok

 

Bent u nieuwsgierig?

Wij komen graag langs met een aantal voorstellen en bespreken de mogelijkheden om van uw tuin(gedeelte) een bijzonder plekje te maken. Voor een beplantingsplan en een tuinontwerp kunt u ook bij ons terecht. Maar ook voor onder andere:

maatwerk satter hovenier
Tuinkeur gecertificeerd

Satter Hoveniersbedrijf staat voor kwaliteit en service. Al jaren hebben wij ons bewezen op het gebied van aanleg en onderhoud in het het groen. Kwaliteit blijft een rekbaar begrip, het wordt vaak te pas en te onpas gebruikt. Daarom is ons bedrijf tuinkeur gecertificeerd!

Wij bieden u de zekerheden van tuinkeur:

1. Professionaliteit
Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

2. Betrokkenheid
Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

3. Vakbekwaamheid
Wij hebben al meer dan 20 jaar vakkennis in de aanleg en kunnen u met raad en daar verder helpen.

4. Service
Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.

Een mooie beoordeling van onze klanten dit jaar!

beoordeling hovenier nederland

beoordeling hovenier Nederland