Bomen en struiken kunnen de blikvangers van uw tuin worden door hun groei, geur, kleurrijke of opvallende bloei. Wist u dat er zelfs kleine smalle appelboompjes leverbaar zijn waar heerlijke eetbare appels aan groeien? Deze boompjes passen zelfs in de kleinste tuinen! Als u een lekker geurende struik wilt, is dat ook mogelijk. Neem bijvoorbeeld de Cercidiphyllum japonicum, of te wel de koekjesboom, de struik ruikt in de wintermaanden  naar vers gebakken koekjes!

Omdat er een groot assortiment bomen en struiken is, hebben wij zelf een mooie selectie soorten samengesteld en verwerkt in ons portfolio. Als u op zoek bent naar een boom of struik met bepaalde voorwaarden dan helpen wij u graag. Wij kunnen deze soorten beeldend op hoogtes, bloei en bladkleuren presenteren. Let op: grote maten bomen en struiken worden doorgaans aangeplant vanaf de maanden november tot met april.

bomen en struiken

Beplantingsplan op maat

Welke bomen en struiken in uw tuin gebruikt kan worden, is van een aantal factoren afhankelijk. Dit is onder andere de structuur van de bodem, de ligging van de tuin en het aantal zonuren. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij naar uw wensen een passend beplantingsplan maken met bijbehorende offerte voor de tuinaanleg of eventueel voor het tuinonderhoud.

 bomen en struiken, beplanting op maat

Kwaliteit en garantie

Wij leveren alleen gezonde en goede kwaliteit planten die wij van te voren controleren.  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit geldt voor onze producten evenals voor onze diensten. Mochten er naar aanleiding van onze werkzaamheden nog problemen zijn, dan lossen wij die zo snel mogelijk op. Op al onze werkzaamheden, materiaal en beplanting krijgt u één jaar garantie.

bomen en stuiken,