Naast de omschreven diensten zijn er nog een aantal extra diensten die Satter Hoveniers graag voor u

Tuinonderhoud vakantie

Vakantie vieren is afstand nemen. Weg van werk en dagelijkse bezigheden. Een paar weken niets aan je hoofd, dan kun je er weer even tegenaan. Maar dat huis en tuin al die weken onbeheerd zijn, is toch een zorg. Tenzij een goede oppas is geregeld. Ook in de vakantieperiodes kunnen wij ingehuurd worden. Wij maaien het gras en knippen de randen en verwijderen onkruid uit de borders. We geven bij droogte water aan de kamerplanten, zomergoed, gazon en de rest van de beplanting. We halen dagelijks uw krant(en), folders en post uit de brievenbus. Bekijk ook meer onderhoudsmogelijkheden.

onderhoud vakantie

 Sneeuwruimen

In de winterperiode hebben we kans op enkele dagen sneeuw. Mooi om te zien, maar het zorgt ook voor overlast. Ons team gaat ’s morgens op pad en maakt bij onze klanten het pad weer sneeuwvrij. Vraag naar de mogelijkheden.

sneeuwruimen

Overige diensten

Kleine veranderingen, verzakte bestrating, teveel en te grote planten bij elkaar. Reiniging van bestrating, onder andere mosbestrijding, machinaal vegen. Door de juiste ingrepen en kleine aanpassingen wordt de tuin weer netjes en kan weer genoten worden van de tuin.

 

Neem gerust contact op om uw tuinwensen te bespreken.

straten martijn