Vakantie in eigen zand

Vakantie in eigen zand

 U heeft ze vast al gehoord, de teksten over hoe we vakantie in eigen land ‘moeten’ vieren. Al menig Nederlander is weggeweest naar Hintergarten, Tuinesië, Schuurmonnikoog of Gazonië. Toch een leuke link naar de tuinen. De grenzen gaan voorzichtig wel weer open, maar niet iedereen staat te trappelen om op vakantie te gaan. Dit jaar niet naar een overvol hotel, een dichtbevolkte camping, maar blijven we grotendeels thuis. En tja, daar zit u dan, hoe kunnen we vakantie dan toch zo aangenaam mogelijk maken in eigen huis en tuin?

U begrijpt dat wij bij Satter Hoveniersbedrijf graag mooie plekjes creëren voor onze klanten. De tuin waar u zich prettig voelt, waar u lekker omringd door zoemende beestjes, fladderende vlinders en koerende duiven zich gelukkig voelt. Zoals u inmiddels bekend is, zijn wij verliefd op levende tuinen en maken die graag. Het is toch heerlijk om deze vakantie met voeten in eigen zand te zitten, met de luxe van eigen sanitaire voorzieningen?

Misschien is met een kleine upgrade van uw tuin dat gevoel wel te realiseren. Misschien heeft u geen plek voor een zwembad, maar wellicht dat er wel plek is voor een vogelbadje, ook een stuk zuiniger met water. De mees, vlaamse gaai en de kleine bonte specht zullen u dankbaar zijn. Misschien bent u er inmiddels achter dat de buren toch best wat lawaai maken als ze buiten zitten. Dan hebben we als tip dat meer groen in uw tuin ervoor zorgt dat geluid meer gedempt wordt. Dus ga maar eens lekker in uw tuin zitten en kijk, proef en voel wat u kunt verbeter en ofwel vergroenen.

Ontspanning hebben we allemaal wel nodig, we hebben lang genoeg binnen gezeten, hebben elkaar de maat genomen en daar zelfs anderhalve meter aan overgehouden. Die lengte is nog best een lastig dingetje. Mijn man zegt regelmatig, als jij nu even in je volle lengte op de grond gaat liggen, hebben we zelfs nog 15 centimeter extra speling, zitten we zeker goed. We worden dan een beetje raar bekeken, maar in crisistijd moet je soms het zekere voor het onzekere nemen.

Gelukkig hebben tuindieren allemaal lak aan zulke regels en zij zullen best moeten wennen dat hun zomer wat minder rustig zal verlopen met al die mensen thuis. Maar zij passen zich over het algemeen prima aan en kunt u dit jaar wat meer van ze genieten. Graag horen we als u tips heeft om deze zomer in uw eigen tuingoed door te kunnen komen! Welke tip heeft u?

Ida –blog04 – juni 2020

Even sparren?

We helpen u graag want uw tuin kan altijd groener

maak een afspraak

Maak een afspraak

Spar vrijblijvend met ons

U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden van advies, aanleg en onderhoud van tuinen tot aan een geheel park. Op afroep, offerte of met abonnementen. Dit doen we voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

maak afspraak