Gras is mooi, fris, praktisch en ideaal voor spelende kinderen. Satter Hoveniersbedrijf kan helpen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Wilt u uw bestaande gras vervangen, zit er teveel onkruid in of wilt u een volledig nieuw gazon? Wij gaan eerst met u in gesprek en maken een passend plan dat bij u past.

Een strak groen gazon is een blikvanger voor de tuin! Om het gras mooi groen te houden, is daarvoor het hele jaar de juiste verzorging nodig. Afgezien van maaien en water geven, is regelmatig onderhoud nodig om het gras gezond te houden en het risico van ernstige ziekten of plagen te verkleinen.

Satter Hoveniersbedrijf zorgt voor grasverbetering door het gras te beluchten, bij te zaaien en te verticuteren. Vervolgens verbeteren wij de bodemstructuur door bemesting en grondbewerking. Tijdens het groeiseizoen kunnen wij wekelijks voor u het gras maaien. Ook het afsnijden van de gazonkanten is bij ons in goede handen, zodat het gazon een strakke afwerking heeft.

gazon

Onderhoudscontract

Het is mogelijk om een onderhoudscontract per seizoen af te sluiten voor uw gazon. Of dat u ons alleen inhuurt om tijdens vakanties te komen maaien. Als u gras wilt zonder onderhoud is kunstgras een optie of u kunt kiezen voor een Automower.

Automower

U wilt niet meer zelf maaien, maar het ook niet uit handen geven? De oplossing: dan doen de Automowers van Husqvarna dat voor u. Deze robotmaaier zorgt ervoor dat het gras altijd uitstekend onderhouden is. Ze maaien zelfstandig, omzeilen hindernissen, overwinnen hellingen en laden zich zelf op als dat nodig is. Wij kunnen zo’n Automower voor uw gazon installeren.