Met goed gekozen en vakkundig aangelegde sierbestrating wordt een sfeervolle leefomgeving gecreëerd. Aanleggen van sierbestrating is een vak apart. Satter Hoveniersbedrijf beschikt hiervoor over vakbekwaam personeel en heeft ruime ervaring met allerlei soorten bestratingen.

Uniek en persoonlijke sfeer

Sierbestrating hoort bij onze huidige tuincultuur. Met bestrating kan een unieke en persoonlijke sfeer gecreëerd worden. Een mooi, strak gelegd terras zorgt voor een mooie rustige basis. Maar met bestrating kunnen we ook vijverpartijen maken of borders, afscheidingsmuurtjes, een mooie oprit of verhogingen in de tuin. Er kan ook gekozen worden voor de aanleg van grindvakken of -paden. De bestrating bepaalt niet alleen de indeling van uw tuin, maar ook de manier waarop de tuin gebruikt wordt.

Er zijn verschillende soorten bestratingen, denk aan natuursteen, handgebakken steen of betonproducten. We zorgen ervoor dat het terras of tuinpad qua kleur of stijl perfect past bij het nieuwe ontwerp of juist in uw bestaande tuin.

Een vak apart!

Met een goed gekozen en vakkundig aangelegde sierbestrating wordt een sfeervolle leefomgeving gecreëerd. Aanleggen van sierbestrating is een vak apart. Satter Hoveniersbedrijf beschikt over vakbekwame kunstenaars die prachtige bestratingen kunnen maken. Ons personeel heeft ruime ervaring met allerlei soorten bestratingen en de verwerkingswijze ervan. Wij bieden garantie op onze werkzaamheden, zie tuinaanleg: 5. Kwaliteit en garantie.