Bij tuinaanleg zakelijk denkt u misschien aan parkeerplaatsen, opritten, terrassen en dergelijke. Maar ook groen kan een grote rol spelen bij zakelijke tuinaanleg. Denk aan mooi gekleurde borders of mooie bomen op uw parkeerplaats die zorgen voor schaduw tijdens warme zomerdagen.

De eerste indruk kunt u maar een keer maken. De tuin bij of rondom uw bedrijf is uw visitekaartje. Als professioneel hoveniersbedrijf weten wij hoe belangrijk het is dat een tuin goed wordt aangelegd. Want een tuin is meer dan alleen een stuk grond met planten, tegels en stenen. Een tuin kan ook de plaats zijn voor rust en saamhorigheid, waar uw personeel samenkomt onder het genot van een hapje en drankje. Een mooi aangelegde tuin versterkt de hele sfeer in uw bedrijf.

Satter Hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat u er geen omkijken naar heeft. Wij gaan met u om tafel om uw wensen te inventariseren. En vervolgens zorgen wij ervoor dat uw tuin er het hele jaar verzorgd uitziet. Als de tuin is aangelegd, kunnen we ook een passend onderhoudsplan maken en wij houden de planning bij!

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen voor verenigingen, stichtingen en instellingen. o.a. Liebherr, MacDonalds, Unica, Backbone  Ook hebben wij ervaring met landschappelijke tuinen van complete bosvijvers tot wandelpaden.

liebherr satter hovenier

tuinaanleg zakelijk

 

Abonnementen

Uw bedrijfstuin leeft en is constant in beweging. Ook planten groeien en seizoenen wisselen. Om er lang van te kunnen genieten, is goed en regelmatig onderhoud belangrijk. Wij bieden verschillende abonnementen. Denk aan een voor- en najaarsbeurt, onderhoud op afroep of een periodiek onderhoudsabonnement. Zo blijft uw tuin aan uw wensen voldoen. Voor een beplantingsplan en een tuinontwerp kunt u ook bij ons terecht.

Maar ook voor onder andere:

zakelijke aanleg, bedrijfstuinen macdonalds satterhoveniers

 

Satter Hoveniersbedrijf is een dynamische onderneming, werkzaam in heel Nederland. Alle hoveniers beschikken over de benodigde diploma’s, certificaten en licenties.

Samen zijn we een sterk team, niemand is zo goed als wij allemaal bij elkaar! Zakelijke tuinaanleg! Ook bij Satter Hoveniers!