De tuinverlichting zorgt voor een stukje extra sfeer, gezelligheid, functionaliteit en het zorgt voor veiligheid in de tuin. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom elke tuin tuinverlichting verdient. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Wij hebben veel ervaring met allerlei soorten verlichting en maken graag een verlichtingsplan dat perfect bij uw tuin past.
Indien u voor tuinaanleg kiest kunnen wij de verlichtingskabel bij het grondwerk al verwerken. Dit bespaard u kosten op de aanleg van de verlichting. Het is ook mogelijk dat u later de In-Lite lampen plaatst.

Top 3 redenen tuinverlichting:

 • functioneel licht
 • sfeervol buitenleven
 • veilig met licht
 • tuinverlichting

  Functioneel licht

  De verlichting kan functioneel zijn, omdat u bijvoorbeeld een boek wilt lezen. Ook kunnen wij accenten leggen op bepaalde delen van de tuin of een mooie groep bomen of struiken belichten. Met de tuinverlichting kunnen wij de voetpaden of de oprit belichten, zodat u geleid wordt door de tuin.

  tuinverlichting

  Sfeervol buitenleven

  Wilt u ’s avonds heerlijk genieten van de tuin onder het genot van een hapje en drankje? Op zomerse dagen extra lang gezellig bijpraten met vrienden of familie? Met tuinverlichting wordt dit allemaal mogelijk. Met sfeervolle verlichting kunnen wij uw veranda of terras belichten, zodat u nog meer kunt genieten van het buitenleven.

  Uw tuin is een fijne plek om te kunnen ontspannen en ongestoord terug te trekken. Wij zien de woning en uw tuin als een geheel. Uw tuin is het verlengstuk van uw woning. Met tuinverlichting kunt u ook ’s avonds de tuin bij uw woonkamer betrekken.

  tuinverlichting

  Veiligheid

  Als de avonden in de herfst- en wintermaanden langer worden, is het ’s avonds donker in uw tuin. Met de aanwezigheid van tuinverlichting vergroot u de kans op een veiligere woonomgeving.

  Energieverbruik en garantie

  Wij gebruiken hoofdzakelijk tuinverlichting van In-Lite. De In-lite tuinverlichting bestaat uit LED lampen op een laagspanning van 12 volt. Dit zijn zeer energiezuinige lampen, vergelijk dit maar eens met een traditionele gloeilamp. De ledverlichting verbruikt wel 85% minder energie! Daarnaast is ledverlichting erg duurzaam, omdat het wel 10 keer langer mee gaat dan een halogeen lamp.

  Omdat wij zo zeker zijn van het product, zit er maar liefst vijf jaar garantie op de In-Lite lampen!

  in-lite