Veranda  en tuinschuur.. Wie de luxe heeft van een mooie tuin, wil hier zo veel mogelijk van genieten. Een veranda is een mooi verlengstuk van uw woning en het biedt u de mogelijk om vier seizoenen van uw tuin te genieten. In de veranda kunt u met regen en waaierig weer beschut buiten zitten. Tijdens warme zomerdagen kunt u hier de verkoeling opzoeken. Een veranda kan geplaatst worden tegen uw achtergevel van uw woning of solitair in uw tuin.

Uitvoering

Een veranda is leverbaar in verschillende uitvoeringen, zoals een plat dak, zadeldak of met doorzichtige dakplaten. Een eenvoudig op maat gemaakte veranda vraagt een investering van ongeveer € 3.000,-. Dit kan oplopen naar een volwaardige veranda voorzien van muziek, gasverwarming, internetaansluitingen, een buitenkeuken, opbergruimte en dakramen. De investering kan dan oplopen
tot € 15.000,-.

Wij kunnen veranda’s maken van:

  • hardhout, in meerdere soorten
  • lariks/douglas
  • lariks/douglas grove planken
  • Europees eiken
  • vuren geïmpregneerd
  • zwarte planken
  • grenen
  • Pallazzo veranda’s
veranda colonnade levende tuin maatwerk
veranda colonnade levende tuin

 

Tuinschuur

Een tuinschuur kan handig zijn om uw fietsen, tuinkussens, de grasmaaier, tuingereedschap of ander materieel in op te bergen. Voor nog meer gebruikersgemak kunt u uw tuinschuur eenvoudig uitbreiden met een overkapping om hier bijvoorbeeld uw auto of caravan te plaatsen.

Wij kunnen de tuinschuur maken in allerlei soorten en maten, ook voor kleine tuinen zijn er mogelijkheden. Het aanbod materialen waarmee wij de tuinschuur kunnen bouwen is gelijkwaardig aan die van de veranda’s. Vaak maken wij in de veranda een tuinschuurtje, zodat u van alle gemakken voorzien bent. Wij kunnen in uw tuinschuur stopcontacten en verlichting plaatsen, zodat u alle benodigdheden bij de hand hebt.

 

maatwerk schuur satter
maatwerk schuur satter

 

Prefab bouwpakketten

Het is ook mogelijk dat wij voor u een prefab bouwpakket plaatsen. Prefab bouwpakketten worden meestal via internet aangeboden en hebben een vaste maat. Het maken van prefab bouwpakketten zullen wij op regie uitvoeren.

Diverse projecten

 

maatwerk veranda overkapping zwembad satter
maatwerk overkapping veranda satter
maatwerk veranda satter
maatwerk veranda satter hovenier
veranda schutting maatwerk
maatwerk veranda